Wij zijn LeaZer

We brengen de automotivebranche in beweging

Waarom LeaZer?

LeaZer is ontstaan door een aantal vakmensen dat één ding gezamenlijk opviel in de autoleasemarkt: een goede vergelijking maken tussen de verschillende leasemaatschappijen is erg lastig. Elke leasemaatschappij heeft zijn eigen voorwaarden, regels en werkwijze. En zorg dan ook maar eens een goede en eerlijke leaseprijs te bedingen.

Wij willen transparantie:

Bij LeaZer bepaal jij de voorwaarden en ontvang je door ons veilingplatform de beste leaseprijs.

Voor wie?

Voor wagenparkbeheerders: met onze deskundigheid zorgen we ervoor dat we jou de juiste vergelijking geven met de beste leaseprijs. Dit is kosteloos en scheelt jou ook veel tijd!
Voor partners: we bieden jou een uitgebreide dienstverlening en professionele ondersteuning, waarbij we werken zonder targets en met een eerlijke vergoeding.

Met het LeaZerplatform veranderen wij de automotivebranche

Wij zijn een groep enthousiastelingen die een passie hebben voor mobiliteit. Een eerlijk en onafhankelijk advies staat bij ons hoog in het vaandel. Met ons veilingplatform creëren we transparantie op de leasemarkt en dat is wat we willen: de klant een eerlijke leaseprijs bieden tegen heldere voorwaarden.

Bij LeaZer werken mensen met verschillende disciplines die alles voor jou uitzoeken, van de juiste autokeuze en het vergelijken van de kleine lettertjes tot de controle van de contracten. Wij gaan met onze klanten om zoals wij zelf ook graag behandeld willen worden, met als uiteindelijke doel: Happy LeaZers! Oftewel gelukkige klanten, want wij worden blij van klanten die tevreden de weg op gaan.

Werken bij LeaZer

Bij LeaZer doet iedereen waar hij of zij goed in is. Iedereen weet zijn eigen verantwoordelijkheid te nemen en samen zorgen we ervoor dat LeaZer een succes is. Wij zijn ervan overtuigd dat mensen gelukkiger zijn als ze zelf bepalen waar en wanneer ze werken. Deze manier van werken zorgt niet alleen voor gelukkige mensen (en klanten!), maar ook voor een fantastische dienstverlening.

We delen graag onze kennis

Door middel van onze blog en andere socialmediakanalen houden we jou op de hoogte van onze kennis binnen de automotivebranche. Heb je tips of opmerkingen, of wil je graag een artikel over een bepaald onderwerp? Laat het ons dan weten!

Het LeaZerteam

Het LeaZerteam staat elke dag klaar om jou te voorzien van de beste leaseprijs. Ons team bestaat uit diverse specialisten die één gezamenlijk doel hebben: de leasemaatschappij zoeken die het best bij jouw wensen past.

 

Allard

Directeur | Sales & Leaseadviseur

Raisa

Marketing & IT

Ricardo

Sales & Leaseadviseur